10 April 2009

ooo gitu pullok...

jumaat (10 april 2009) merupakan hari kuliah terakhir untuk aku selepas 4 tahun menjadi student kat uthm@kuittho (mungkinlah, mane tahu kot2 ader rezeki, sambung master plk ke?... berangan...)... balik kuliah dgn rase yg biase... x dop sedih2 pon... x wase gape bende pom... biase je...

kuliah last ialah kuliah en fajar, (financial management)... sek2 puang kate nok ambik gambor.. tp sek2 laki tembor balik blake doh... ha3.. berak nanang gining.... habis kuliah maknenye study week bakal menjelme... aduhai.. dok suker.... aku akan tension sehinggelah tamat blajor ni... huarggh... tiap kali hujung sem... mmg pening paler sokmo...

posing lepas present kelas en syed (repair n rehabilitation )


mungkin aku akan merindui semua ni... mungkin tidak... dop tahu lah... kate org, mmg sifat manusia, dok pandai menghargai bende yg sedang ader depan mater, bile bende tu doh hilang dan jauh tinggal kan kite, baru kite sedor betape bende tu bermakne dalam hidup kite.... entohlah... kureng pasti...

setakat ning... aku x dop lagi rase sedih sbb nok tinggal UTHM ni... hok aku rase cume dok sabor nok balik... nok ddk rumoh mcm 7 tahun dulu (sebelum masuk MRSM)... sbb sejok 4 feb 2002, aku dok pernoh dpt duduk rmh dgn tenang... paling lame duduk rmh pom time lepas spm.... lepas tu masuk matrik... lagi jauh.. pucok kedoh mung.... dok dang lame mane, masuk sining plk... hujung dunie,, johor plk.... fuhhhh... jauh btul aku merantau ha3... lepas ni tiade lagi gundoh gulane nok brebut tiket bas balik kg... ha3...

9 comments:

shinawawa eyenie said...

stdnt kmk k?
batch kebpe?

mat_paeiz said...

Yup
kmk 2nd batch
04/05

akupunya said...

waa..
paiz beramah mesra dgn adk junior..
hahaha

mat_paeiz said...

aku lempang hg kang.. jgn ckap byok...

akupunya said...

ala..
malu2 lak dia dpt b'kenalan dgn junior..
hahaha

mat_paeiz said...

mengarut

akupunya said...

npa skill duduk kita sma??
hehehe...
mmg da jodoh jd fmily ni..
hahaha

shinawawa eyenie said...

y k?
knl x muaz...bdk fptek thn 4..

mat_paeiz said...

x yah tanyer..
musuh...
benci sgt2 kat mangkuk tu
nasib baek tak naek penumbuk je kat muke dier time matrik dulu....

dah laa skema... perasan romeo...
dah2... malas nak cakap pasal org yg aku x suker...