29 August 2008

aku dah tahu

seperti yang aku janjikan dalam post aku yang lepas pasal xcident kat kampung aku... bukan di kampung aku... tapi dekat dgn kampung aku tu... aku tahu doh saper yang kene langgor tu... dier anok pok long... peraih buah kat depan kedai hamid tu.... dulu pok long ni ader pondok mesin padi kat kg padang poksu man.... hari tu aku ader jupe pok long kat majlis kawin member aku (yang aku jadi pengapit tu lah)....

geng2 yang merepit tu.... geng2 surau panjang.... tapi dok tahu hok maner sorang... geng2 tu tengoh setting motor nok racing malam merdeka ni....

tu jer lah
sekian terime kasih

No comments: