22 April 2009

makanan free

Dua pondan menangis kena penjara


KUALA LUMPUR - "Hukuman penjara ini sebagai pengajaran untuk kamu berfikir dan berubah, kerana kamu kata kamu percaya kepada kehidupan di akhirat."

Demikian kata Hakim Syarie, Mamat Haizan Salleh kepada dua orang pondan yang menangis teresak-esak apabila Mahkamah Rendah Syariah di sini semalam mengenakan hukuman penjara sebulan dan enam bulan ke atas mereka kerana berpakaian dan berlagak seperti wanita pagi kelmarin.

Mamat Haizan menjatuhkan hukuman tersebut terhadap Mohamad Arbah Utoh, 18, dan Mohd. Fauze Abdul Latiff, 32, kedua-duanya berasal dari Sabah setelah mereka mengaku bersalah terhadap pertuduhan itu.

Mereka berdua ditahan oleh polis pada pukul 3 pagi 22 April lalu di The Beach Club, Jalan P. Ramlee di sini dan didakwa mengikut Seksyen 28 Akta Kesalahan Jenayah Syariah (Wilayah-wilayah Persekutuan) 1997 kerana berpakaian dan berlagak seperti perempuan untuk tujuan tidak bermoral.


*******************************

habislah... confirm kene rogol bergilir-gilir.. tp dok aper... mmg org mcm ni mencari batang.. tp yang ni dok berbayor lah... dok beretika lah... maen lanyak jer.... (bayangkan... ngeri)

ni pengalaman yang member aku bagi tau time dier kene jail dulu... mmg kat sini semua ketagih seks... lagi2 yang memang dah biaser melakukan seks... lelaki yang muke jambu tp x lembut pon kene tibang.... jgnkan hok peseng macam pompuan ni... dok kire lah hudoh ke comey... janji bleh sumbat kon*k... layan je... kalau x kasi kene pukul... doh lah kene pukul.. last bontot kene jolok jgk... saje2 je dapat 2 penyakit.... warden tak kan ambik peduli... percaye lah....

kes2 macam ni mmg biase sgt... kalau x percaye, tanyer lah sape2 yang pernah masuk jail... tp ader jgk yg tak nak mengaku sbb malu... tp hakikatnyer mmg mcm tu... mandi pom bogel... kalau sorang2 dalam bilik air tu biaser lah... ni mandi ramai2... kalau ader yang species 2 alam.. lantak dier lah.... tp ader jgk yang normal membaham mangse... x mmg tak tahan... nak buat mcm maner... daripada melakukannye sorang diri... baek buat berpasangan... ha3... nasib ko lah pondan oi... bersedialah........... banyak batang pelbagai bentuk dan warna menanti anda....


2 comments:

raksasabiru said...

hahaha.. macam ore zaman skarang ni

raksasabiru said...

macam macam