23 November 2009

BANJIR

banjir sane... banjir sini... hu3... best jgk musim banjir, bestlah sebab boleh maen banjir... sbb rumah aku tak banjir... tp kesian kat orang2 yang rumoh kene naek di air... rugi beribu ribu ringgit..

2 hari lepas, aku g lah maen air.. mmg best gile... jalan punyer lah teruk jem.. jalan just buke sebelah je, sebab terpakse di tutup... air sungai dah melimpah....

mat2 rempit... siap pakai ekzos bising.. keliling kampung.. wheelie dalam air, lumba dalam air.. ha3, mmg seronok tengok.. tp aku pon ssh skit nak maen air.. maklumlah balik keje pukul 5 lebih.. sampai kat kampung... dah lewat.. budak2 dah hbs maen... x syok maen sorang2... mcm bodoh je..

ha3... aku harap banjir akan jadi lame2... hu3.. jahat aku nim... kuang3...

1 comment:

Abah Odex said...

banyak banjir di malaysia..?
kampung/kota mana ini (dalam picture)?

kami di Bogor, West Java Indonesia tak ada banjir tuh..karena ada di alam pegunungan (mountain hill)..

regards