18 June 2014

4TH SUBSEA ASIA CONFERENCE & EXHIBITION 2014

13 june 2014... aku ditugaskan untuk bowok budok2 Diploma in Offshore Engineering ke KLCC untuk lawatan ke Subsea Asia Conference and Exhibition.. aku dop berape bersungguh sgt nok pergi sane... sebab memanglah aku mengajor budok2 Offshore ning.. tp aku ajor subjek yang berkaitan dengan Civil Engineering sahaje.. so kalau ikutkan mane lah aku tahu subsea bagai ning... ape yang aku tahu subsea ni melibatkan keje2 kat dasar laut.. piping.. insulation bagai.. tu je lah.. lebih2 aku dop tahu... tapi nok buat macam mane... terpakse.. lagipon aku pegi dgn pensyarah hok sorang lagi tu... dier tu xpe lah.. dier mmg pure offshore engineering.. mmg dier tahu lah pasal bende2 ning...

bertolok dari ranaco pukul 12 malam... bertolok lewat malam.. sbb nok suruh sampai sane pagi.. almaklumlah.. xdop budget utk bermalam kat sane... so aku dgn student2 semua tidor dalam bas je lah... driver pon x rushing lansung.. drive biase2.. sebab nk make sure perjalanan tu lambat skit.. tak payah tunggu lame kat KL nnt.. 

sampai hentian gombak pukul 6 pagi.. kire ok lah.. sebab exhibition start pukul 10 pagi.. bersiap.. mandi bagai.. dalam pkl 7.30 teruskan perjalanan ke KLCC.. sampai sane dlm pkl 8 lebih... so awal lagi.. dop tahu nok buat ape.. merayap je lah.. shopping mall kat suria KLCC tu pon x bukok lagi time tu..

time exhibition tu... aku dop tahu nok buat ape.. aku takut ade org tanye je.. dari kampeni mane.. tanye itu.. tanye ini.. mampus aku.. kalau aku tahu pasal subsea ok lah.. so aku pon berlakon as a student.. even kat pass masuk tu.. sebesor besor alam tulis name aku.. jawatan aku... pandai2 lah cover line.. dlm exhibition hall tu.. aku kutip ape2 yg patut je lah.. paper beg bagai... lantok lah.. alang2 pegi... kutip lah ape yg patut.. 











exhibition pukul 10 pagi.. pkl 11 aku rase boring doh.. aku pon ape lagi.. sampai KL.. sape lagi hok aku call of coz lah my uncle en. zahari a.k.a pok teh.. pok teh kalau ade KL.. mmg dop pernoh mengecewakan.. ajok je tubik.. no hal.. so lepak2 lah dengan pok teh.. sementare nok tunggu balik tu.. pok teh kebetulan dari opis kat keramat nok ke subang USJ.. so singgoh lah situ... keje macam dier dop perlukan ikut opis hour.. so boleh lah lepak lame2.... aku pon alang2 pegi KL... shopping lah baju sekadar mampu.. almaklumlah.. bulan ni sengkek skit.. sbb kene renew roadtax... huhuhu... gi KL tu pon sbb urusan keje.. kalau dop.. memang dop akan pergi lah....

bertolok balik dari KLCC pukul 4 petang.. dan selamat sampai ke Kemaman jam 10 malam... agak meletihkan.. tp ade lah sikit rase gembire.. sebab walaupon dop tahu ape2 pasal subsea.. tp aku buat2 tahu.. malu pon ade... kelakor pon ade.. nasiblah student2 aku thu.. aku ni bukan org offshore... so diorang dop lah memperlekehkan aku...

sampai sini dulu cerite cinte kite... nanti ade mase.. kite cerite lagi.... bye..bye..

1 comment:

sherlina halim said...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : asianbet77@yahoo.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
http://asianbet77.com/