11 August 2013

SEKIAN LAME

Assalamualaikum...
ape kabo kpd para pembace blog aku... ade org lagi ke bace blog ni.. hahaha.. hari ni baru raye ke-5... tp aku 2 hari doh kje.. gembire sgt... :(...

cerite pasal raye.. Alhamdulillah tahun ni serbe sederhane.. bolehkan bagi duit raye pd adik2.. anak sedare.. budak2 yang sepatutnye.. walaupon aku agak sengkek tahun ni.. tahun ni dapat jugak buat lemang even orang lain yg buatkan.. aku just bagi duit je.. almaklumlah perantau.. mane dan nok buat semua bende tu.. balik pon sehari sebelum raye...

pasal baju raye.. cukup dengan baju melayu saje.. and t-shirt murah2.. tu je.. seluar x beli... slipar/kasut pon x beli.. mmg ala kadar sgt tahun ni.. lagipon cuti x panjang.. so mood utk raye agak spoil di situ.. selum puas nok beraye.. kene masuk keje.. so biase2kan diri je lah.. dulu lain sekarang lain... dulu keje main2.. sekarang kene ade komitmen.. menyimpan utk mase depan..

pasal perjalanan hidup aku.. masih lagi seperti dulu... cume semakin membesor.. insyaAllah akan cube utk menguruskan badan.. dan mengepiskan perut.. hahahaha... sekarang aku dah tukar keje lagi. Alhamdulillah aku dah dapat keje baru seminggu lepas puase... sekarang dah jadi lecturer.. walaupon sekadar lecturer kat kolej swasta.. takdop ape yg dapat dibanggekan... cume kate org.. perubahan angin je skit.. dulu ddk site... skrg ddk kat kelas..

ape lagi yang nak diceritekan.. aku pon xtau... lain kali plk lah...

tp lain kali tu xtau lagi bile.. hahahaha

ape pon.. SELAMAT HARI RAYE.. MAAF ZAHIR BATIN.....

1 comment:

sherlina halim said...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : asianbet77@yahoo.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
http://asianbet77.com/