21 May 2014

siape DIER

ramai yang bertanye... siape lelaki tu.. siape brother tu... yg paling tak tahannye.. ade yg tanye... boyfriend ke??.ade jugok hok pikir sampai ke aroh macam tu..... sebab profil pic aku kat fb dgn wassap.. aku letak gmbor dier.. sbb aku ade letok.. sbb aku rase aku hudoh.. and kalau aku letok pic aku.. mesti ade hok mengutuk..  hurm.. jap ek nanti aku cerite... nok gi smayang asor jap... nok dekat pkl 6 ptg doh ning... tunggu..............

ok.. sambung semule cerite aku..

name penuh brother ni aku dop tahu.. tp yang aku tahu.. dari aku kecik sampai lah sekarang.. aku panggil dier abang diey.. panggil abang lah sbb dier jauh lebih berusia dari aku.. mungkin seusia dengan akak aku yang sulong.. by the way.. abang diey ni pon anak sulong jgk.. so no wonderlah org kampung dier panggil dier DIEY POK LONG....

macam mane boleh kenal??
aku kenal sejok aku kecik2 lagi... makcik aku kawen dgn pakcik dier... nampak macam sedarekan?? tp takde pertalian pon..tp bile org tanye.. aku cakap je lah sepupu aku... mls nok explain panjang2..lepas tu.. membawak ke besorlah... aku pon dulu bukan rapat sgt pon... cume 5 tahun kebelakangan ni je aku baik skit.. selalu sembang.. mungkin dulu aku ni budak2... so dia malas lah nk sembang isu budak2.. sekarang dah tuer.. boleh lah ajak sembang...

ape yang unik pasal dier??
hahahaha... ni part yg paling best skali nk cerite... yg uniknye.. ingatan dier kot.. just ckp je.. "abg diey.. kenal dop krete no plat ning?".. kalau 10 yang ditanye.. mungkin 8 daripadenye.. dier kenal.. even tak kenal muke or tuan krete tu... tp dia tahu krete tu krete ape... tp untuk kawasan kuale terengganu je lah.. kalau masuk kawasan lain.. mmg lah dier tahu.. ni lah kalau nak kenal JPJ kg aku... hahaha...

satu lagi... dia akan tahu semua perkembangan pasal kawasan tu... dengan pergerakan aku skali.. "tadi gi mane laju sgt.. bowok motor/krete.. begitu.. begini".. masalahnye.. aku tak nampak pon dier ddk kat mane.. jgn kate area kg.. kalau aku pegi jauh sikit pon dier tahu... ade je informer yg akan bagi tahu... tp yg paling best.. kalau ade berite2 hot area kg.. dier tak kan bagi thu... tp dier konon2 tanye kite... pasal bende tu.. sedangkan dier mmg sedia tahu pasal bende tu... ayat memerangkap tu yang paling penting...


bab pakaian... abang diey aku ning.. mmg sgt memilih... sorry to say lah.. mmg susah untuk tgk dier dalam keadaan selekeh.. baju nok timberland aje.. sluor nok levis 501.. kasut adidas... mcm duta produk pon ade.. jarang sgt lah kelihatan selekeh.. smart sepanjang mase..

pasal bola... ni peminat bola tempatan no 1.. sebut je pemain mane.. semua kenal.. jurulatih pasukan mane.. negeri mane.. just asked.. he will answered u.. correctly.. sebab tu dier panggil aku faiz shobri... alaaaa.. pemain bola tu.. padahal aku pon x kenal yang mane satu... aku kenal name je lah.. hahaha...


ape lagi nak cerite... cukup lah kot... tp kepade mane2 yang nak berkenalan... better forget it... sbb abang diey aku ning.. dah kawen.. ade anok 3 doh.. hahaha... tp dop saloh mencube.. mane tahu bleh jadi bini no 2... hahaha selamat mencube...

1 comment:

sherlina halim said...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : asianbet77@yahoo.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
http://asianbet77.com/